De ce să te alături echipei Spartan

Oricare ar fi restaurantul Spartan în care lucrezi, te bucuri de susținerea de care ai nevoie, salariu motivant, toate taxele plătite la timp, bonusuri, traininguri și posibilitatea de dezvoltare. În plus, oricare dintre job-uri îți surâde, vei avea timp pentru tine și lucrurile importante din viața ta. Nu-ți trebuie neapărat experiență în domeniu, ci doar să fii responsabil(ă), să-ți placă oamenii și mâncarea Spartan.

Spartan este un brand 100% românesc care prețuiește diversitatea. La noi nu contează ce experiență ai, ce vârstă, sex, religie sau orientare sexuală ai. Toți candidații au șanse egale și nu facem discriminări.

Caută job în orașul tău!

Vezi pozițiile disponibile din fiecare locație.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nume complet
Data Nașterii
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Termeni si condiții
Prin completarea acestui formular sunt de acord cu Politica de utilizare și prelucrare a datelor cu caracter personal.

Cum e să lucrezi pentru Spartan

Valorile noastre

FAQ

Poți aplica foarte rapid completând formularul din cadrul acestei pagini („Caută job în orașul tău”) sau depunând CV-ul în restaurantele Spartan din țară.
Poți regăsi informații cu privire la politica GDPR aici: https://spartan.ro/politica-de-confidentialitate/
Da, poți aplica pentru mai multe posturi diferite în același timp, însă, vom analiza cerințele tale pe rând. Îți recomandăm să citești descrierea pozițiilor noastre pentru a putea decide ce crezi că se potrivește cu ce iți place mai mult să faci.

Vei fi contactat de către manager, după ce ai trimis aplicația în restaurantul în care iți dorești să lucrezi.

Pas 1: Selecția aplicațiilor;
Pas 2: Susținerea interviului programat în prealabil;
Pas 3: Te vom informa telefonic pentru a stabili pașii necesari întocmirii contractului.
În momentul stabilirii pașilor necesari întocmirii contractului de angajare, vei primi și o listă cu toate documentele necesare.

Salariul va fi comunicat în cadrul interviului. Pe lângă salariul net, vei primi tichete de masa, bonus din 6 în 6 luni, și beneficii din programul de motivare.